Првиот простор Asgardian Основана земјата

Според британски “Дејли мејл”, објави на 12 октомври, 11, на меѓународен тим на научници најавија основањето на првите земји во вселената, по име Asgardia, со цел да се заштити планетата од катастрофални удари на астероиди, проектот
првите чекори во текот на следната година да лансира сателит.
Покрај тоа, од сега па натаму, луѓето да се регистрирате на веб Asgardia проектот, првата 100.000 регистранти ќе биде Asgardia граѓани.

Според лидерот на проектот, вели дека, преку воспоставување на нова & ldquo; & ldquo;, националната сопственост проект на простор за луѓето и просторот да се создаде нова рамка за статус на независна држава.
Лидерот на тимот е основач на меѓународниот воздухопловен истражувачки центар Игор Ashurbeyli, на 11-ти да го објави шокантни програма на прес-конференција во Париз.
Прелиминарна работа

планови Тимот ќе биде користењето на повеќето напредни науката и технологијата да се создаде бариера за заштита на човештвото, да застане на заканата од вештачки или природни простор, вклучувајќи простор ѓубре, соларни ракети, планети влијание.
Се проценува дека постои простор да се следат до 20.000 парчиња простор ѓубре, простор и по суштина ќе претставува закана за животот на Земјата.

Според Ashurbeyli рече, & ldquo; Asgardia е зрела и самостојна држава, во иднина ќе стане членка на Обединетите нации, неговото значење лежи во постоењето на мирен заштита на просторот, за да се спречат конфликтите на Земјата се шири во вселената.
& Ldquo;

Според професорот Рам Jakhu на Универзитетот МекГил во Канада, рече: & ldquo; владеење за вселената, воспоставување на реален и единствен правен режим глобалниот простор е од суштинско значење, ќе се осигура дека на истражување на просторот се
врши на одржлива основа, тоа е за мирољубиви цели, но, исто така, е од корист за човештвото, вклучувајќи ги и оние кои живеат на Земјата и во вселената за идните генерации.
& Ldquo; Cheap Cigars