Shenzhou 11 ќе започне 17 октомври

Според CCTV цитираше “Пекинг тајмс”, објави на 12 октомври и 11-ти екипаж вселенско летало Shenzhou програмата ќе започне на 17-ти октомври во Jiuquan Сателитски Стартување центар Long March II ракета ФГ11 лет мултиплицираат група се состои од две машки астронаутите состав. Според UNM Clothing научиле, по Shenzhou 11 орбитата по орбитата фаза модулација, рандеву и […]